Tuotevertailu: HUUV Deal With It Huuveri X Airboard Denver 10″ Tasapainoskootteri

Alkusanat

Tällä kertaa koeajoraportin sijasta teemme tuotevertailun kahdesta markkinoilla olevasta 10-tuuman renkailla varustetusta tasapainoskootterista. Vertailuun valikoituivat Huuv Deal With It Huuveri sekä Denver tuotemerkin Airboard 10”. Vertailun ajokit valittiin kylmästi sillä perusteella, että toimituksella on ajokokemusta molemmista laitteista. Molemmat laitteet kuuluvat rengaskokonsa puolesta niin sanottuun suurempien tasapainoskoottereiden kategoriaan, joten ne soveltuvat vertailuun mainiosti.

Yleisvaikutelma

Yleisvaikutelmaltaan molemmat laitteet vaikuttavat varsin tasapuolisilta. Ensimmäinen silmäänpistävä ero laitteilla on paino. Siinä missä Denver on kerännyt kiloja 14,5kg on HUUV saanut massaa kokonaiset 16kg, joka on jo melko suuri paino ”mukanakannettavalle” laitteelle. Laitteiden muotoilu on melko samantyyppinen kautta linjan, mutta HUUV kerää toimituksen pisteet mattapintaisesta materiaalistaan. Olemme usein moittineet tasapainoskoottereissa käytettävää kiiltomuovia, sillä kiiltopinnalla naarmut tulevat paremmin esiin. Denverin kiiltomuovipinta ei ole poikkeus. Deal With It Huuverin mattapinta hivelee silmää, ja saa aikaan paremman laatuvaikutelman. Molempien laitteiden mukana toimitetaan laturi sekä käyttöohjeet. HUUV:n mukana toimitetaan myös merkille ominaiset ”ajolasit”.

Valmistusmateriaalit

Molempien laitteiden viimeistely on ensiluokkaista. Materiaalit tuntuvat molemmissa hyvältä ja kokoonpano on onnistunut hienosti. Kuten jo aiemmin mainittu HUUV saa pisteet mattapintaisesta materiaalistaan, mutta Denverinkään ulkonäkö ei ole missään nimessä huono. Ainakaan ennen kolhuja! Molempien tasapainoskoottereiden alta löytyvät 10” ilmatäytteiset renkaat, joka tekee laitteista vakuuttavan näköisiä menopelejä. HUUV:n valkoiset renkaat ovat mukava lisäelementti erottamaan laitteen muista tasapainoskoottereista. Renkaat eivät toki pysy kovin valkoisena käytössä.

Turvallisuus

Molemmat huuverit on varustettu LED-valoilla, jotka auttavat liikkujaa erottumaan muiden tielläliikkujien joukosta. Myös molempien laturit on varustettu normaaleilla turvapiireillä, jotka ehkäisevät tulipalovaaraa tasapainoskootteria ladattaessa.

Ajokokemus

Molempien laitteiden ajo-ominaisuudet ovat erittäin hyvät. Emme itseasiassa havainneet laitteissa juuri mitään toisistaan poikkeavaa. Denverin tarkemman koeajoraportin voit lukea täältä: Koeajo: Airboard Denver 10″ tasapainoskootteri

Tekniset tiedot

Denver Airboard 10”

Airboard Denver 10" Tasapainoskootteri

  • Moottori: 2x 350W
  • Paino: 14,5 kg
  • Akku: Samsung Li-ion: 36V, 44000mAh
  • Latausaika: noin 180min
  • Huippunopeus: 15 km/h

HUUV Deal With It Huuveri

HUUV Deal With It Tasapainoskootteri

  • Moottori: 2x 350W
  • Paino: 16kg
  • Akku: Samsung ICR18650-22PM
  • Latausaika: noin 210min
  • Huippunopeus: 15 km/h

Suurimman eron laitteiden teknisissä tiedoissa muodostaa tasapainoskootterin paino. HUUV:n 1,5kg korkeampi paino voi aiheuttaa ongelmia akun loppuessa kesken matkan.

Denver Airboard 10” vai HUUV Deal With It Huuveri?

Valinta Denver Airboardin ja HUUV Deal With It:n välillä on teknisesti katsoen vaikea, sillä ne muistuttavat erittäin vahvasti toisiaan. Ajo-ominaisuudet ovat laitteissa käytännössä identtiset. Laitteiden hinnan ollessa HUUV 499,00€ ja Denver 429,90€ kääntyy hankintahinta Denverin eduksi. Tämän lisäksi Denver on tämän tästä tarjouksessa (kuten artikkelin kirjoitushetkellä 269,90€ täällä), joka antaa sille huomattavasti paremman hinta-laatusuhteen. Normaalihinnallakin Denverin eduksi muodostuu edullisemman hinnan lisäksi sen kevyempi paino. Mikäli kuitenkin haluaa uhrata kevyemmän painon ja halvemman hinnan ”ajolasien” ja mattapintaisen materiaalin vuoksi, on syytä valita HUUV. Toimituksen valinta on paremman hinta-laatusuhteen omaava Denver Airboard 10”.

Klikkaa tästä ostaaksesi Airboard Denver 10″ tasapainoskootterin!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.