Koeajo: E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5" Tasapainoskootteri
Ajo-ominaisuudet
Akkukesto
Yleinen laatuvaikutelma
Hinta-laatusuhde
4.7Kokonaispisteet

Alkusanat

Saimme vihdoin käsiimme E-Ville verkkokaupan uutuus tasapainoskootterin E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5”. Odotukset tämän tasapainoskootterin suhteen olivat melko korkealla, sillä aiemmin koeajamamme E-Drift R8 Hoverboard 8” on yksi parhaista testaamistamme tasapainoskoottereista. E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5” on saanut alleen 8,5 tuuman, kevyesti maastokuvioidut kumirenkaat, joka asettaa laitteen rengaskokonsa puolesta keskikokoisten tasapainoskoottereiden luokkaan. E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5”, on nimensä mukaisesti suunnattu myös hieman epätasaisemmille alustoille. 8,5 tuuman renkaat tasoittavat mukavasti kulkua epätasaisemmilla alustoilla ja avoimeksi jätetyt ”lokasuojat” estävät likaa tarttumasta rengaskoteloihin.

Yleisvaikutelma

E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5” saapuu useimmille tasapainoskoottereille tyypillisessä, geneerisessä tuotelaatikossa. Painon suhteen tasapainoskootteri ei päässyt yllättämään, vaan laitteen 14 kilogramman paino on linjassa laitteen rengaskokoon nähden. Laitteen ulkonäkö miellyttää erittäin paljon silmää! Laite erottuu edukseen useiden kiiltomuovisten, toistensa kanssa identtisten tasapainoskootterien joukosta. Hillitty musta-harmaa väritys ja mattapintainen runko luovat laitteelle hyvän laatuvaikutelman. Myös maastokuvioidut renkaat, sekä avoimet lokasuojat lisäävät laitteen persoonallista ulkomuotoa.

Itse tasapainoskootterin lisäksi pakkauksesta löytyy suomenkielinen käyttöohje sekä laturi. Katso laitteen unboxing video alta:

Valmistusmateriaalit

E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5” pintamateriaali on mattapintainen, josta annamme erittäin suuret plussat. Mattapinta sietää huomattavasti paremmin pieniä naarmuja, ilman että pinta alkaa näyttää epäsiistiltä. Pintojen ja saumojen viimeistely on laitteessa kaikinpuolin ensiluokkaista. Laitteen alta löytyvät maastokuvioidut 8,5 tuuman kumirenkaat, jotka korostavat laitteen ”OFF ROAD-lookkia”. Kaiken kaikkiaan E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5” on mukavasti massasta erottuva tasapainoskootteri.

Turvallisuus

E-Drift OFF ROAD Hoverboard on vasrustettu kahdella kirkkaalla eteenpäin osoittavalla LED-ajovalolla, jotka vilkkuvat laitteen kääntyessä. Myös tasapainoskootterin takapuolella, on kaksi hyvin erottuvaa punaista LED-valoa, jotka erottuvat hyvin myös päivänvalossa. LED-valot ovat erittäin hyviä turvavarusteita tasapainoskoottereissa. Lähes äänettömästi liikkuvien kulkupelien erottuvuus liikenteessä paranee huomattavasti kirkkaiden valojen ansiosta.

Ajokokemus

E-Drift OFF ROAD tasapainoskootteri vastasi korkealle asetettuihin odotuksiin. Laite suoriutui kevyesti 85 kiloa painavan kuljettajan käsittelystä. Kuten useimmissa tasapainoskoottereissa, myös E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5” sisältää kaksi 350W sähkömoottoria, jotka tarjoavat riittävän määrän tehoa normaaliin liikkumiseen. Kiihtyvyys on voimakkaiden sähkömoottorien ansiosta ensiluokkainen. Auton mittarin avulla suoritetut epätarkat mittaukset, antoivat laitteen huippunopeudeksi noin 13km/h, joka on varsin riittävästi tasapainoskootterille. Mikään varsinainen maastoajoneuvo E-Drift OFF ROAD Hoverboard ei nimestään huolimatta ole, mutta nurmikon ylitykset, soratiet, hiekkatiet ja muut hieman epätasaiset alustat eivät tuottaneet laitteette ongelmia. E-Drift OFF ROAD Hoverboard on loistovalinta, jos ajoreitilläsi on muutakin alustaa kuin pelkkää asvalttia. Yhdellä latauksella saimme yhdistetyllä hiekka-, sekä asvalttitiellä ajettua 13 kilometriä, mikä on linjassa myyjän ilmoittaman 10-15 kilometrin toimintasäteen kanssa. Akun lataus tyhjästä täyteen kesti hieman alle kolme tuntia, joka sekin vastaa myyjän ilmoittamaa latausaikaa.

Loppusanat

E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5” on laadukas ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu laite. Laitteen ehdoton vahvuus muihin tasapainoskoottereihin verrattuna, on sen persoonallinen ulkonäkö. Suorituskyvyltään ja laatuvaikutelmaltaan laite on muita samankaltaisia hoverboardeja vastaava.

E-Drift OFF ROAD hinta on kirjoitushetkellä 399,95€ E-Ville Verkkokaupassa. Mikäli haluat massasta erottuvat tasapainoskootterin on E-Drift OFF ROAD loistovalinta!

Hyvää:

Persoonallinen ulkonäkö

Hinta-Laatusuhde

Tehokas moottori

 

Parannettavaa:

Lisävarusteiden puuttuminen pakkauksesta

 

Myyjän ilmoittamat tuotetiedot:

  • Mitat: 70x22x23cm
  • Kantavuus: 120kg
  • Paino: 14,0kg
  • Moottori: 2x 350W
  • Akku: LG Li-ion: 36V, 44000mAh
  • Latausaika: noin 180min
  • Latausjännite: 120-240V
  • Huippunopeus: 13km/h
  • Renkaan halkaisija: 8.5”
  • Nousukulma: 15 astetta

 

Syötä alennuskoodi: –> 431996 <– kassalla ja saat ylimääräisen 5% alennuksen!

Klikkaa tästä ostaaksesi E-Drift OFF ROAD Hoverboard 8.5″ tasapainoskootterin!

Liittyvät artikkelit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.