ORB Wheel X4 Hoverboard – Paras alle 200€ tasapainoskootteri?

Alkusanat

Tällä kertaa tutustumme ORB Wheel X4 Hoverboard tasapainoskootteriin. Tuote on myynnissä Teknikmagasinetin verkkokaupassa. Perinteinen 6,5” renkailla varustettu ORB Wheel X4 herätti huomiomme erittäin edullisella 169,99€ hintalapulla. Onko kyseessä mahdollisesti paras alle 200€ tasapainoskootteri?

Yleisvaikutelma

ORB Wheel X4 ei myyntipakkausta avattaessa tarjoa maailmaa mullistavia yllätyksiä, vaan tarjoaa juuri sen mitä pitääkin. Pakkauksesta paljastuu erittäin perinteinen 6,5 tuuman renkailla varustettu kiiltomuovipintainen tasapainoskootteri, käyttöohjekirja sekä laturi. Laitteen muotoilu on kymmenistä eri brändeillä myytävistä tasapainoskoottereista tuttu, pyöreälinjainen LED-valoilla varustettu perus skootteri. Laitteen mitat ja paino eivät myöskään erota lautaa kilpailijoista. ORB Wheel X4 10,6 kg paino on täysin linjassa muiden vastaavien tuotteiden kanssa. Kyseessä on siis erittäin helposti mukana kannettava huuveri, joka ei erotu massasta niin hyvässä kuin pahassakaan. Se mikä ORB Wheel X4:ssä tekee pesäeroa kilpailijoihin on järisyttävän halpa 166,99€ hintalappu!

Valmistusmateriaalit

Kuten jo alkusanoissa mainitsimme on ORB Wheel X4:n kotelo valmistettu kiiltäväpintaisesta muovista. Kotelon viimeistely on moitteeton, eikä laitteesta millään tapaa tule esille sen halpa hinta. Laudan alla on täysin standardit 6,5-tuuman renkaat, jotka löytyvät 99% tämän kokoluokan tasapainoskoottereista. Mikäli laudasta haluaa tehdä persoonallisemman näköisen ja suojata sen lialta ja naarmuilta, on Teknik Magasinen verkkokaupasta saatavilla laudalle silikonisia suojakuoria hintaan 29,99€. Kuoria löytyy eri väreissä kuten maastokuvioinen camo, pinkki, vihreä, sininen, puna-musta ja musta-valkoinen. Suojakuori sujahtaa kätevästi tasapainoskootteriin ja suojaa sitä tehokkaasti naarmuilta.

Orb Wheel X4 Tasapainoskootterin suojakuori antaa tälle alle 200€ tasapainoskootterille lisää luonnetta.

ORB Wheel X4:lle on saatavilla erivärisiä silikonisuojakuoria, jotka suojaavat laitetta naarmuilta ja antavat sille paljon kaivattua persoonallisuutta.

Ajokokemus

ORB Wheel X4 on ajokokemukseltaan hintaisekseen ällistyttävän hyvä. Laite totteli käskyjä rivakasti 85-kiloisen kuljettajan käytössä. Huuveri on varustettu kahdella 350W sähkömoottorilla, jotka saivat laudan kiihtymän rivakasti huippunopeuteen (12km/h). Pienillä 6,5 tuuman renkailla ei epätasaisella alustalla voi edetä aivan niin jouhevasti kuin isommilla 10” renkailla varustetuilla malleilla, kuten Denver Airboard 10”. Normaaleissa kaupunkiolosuhteissa ORB Wheel X4 tarjoaa kuitenkin varsin tasaista ja huoletonta matkantekoa. Pienet epätasaisuudet ja nurmikon ylitykset eivät kuitenkaan tuota ORB Wheel X4 päänvaivaa. Koeajossa laitteen akku antoi 14 kilometrin toimintasäteen, joka on hieman alle valmistajan lupaaman 15 kilometrin kantaman. Mainittakoon, että laite joutui kiipeämään jonkin verran ylämäkeä testiajon aikana, joka on omiaan kuluttamaan laitteen akkua normaalia enemmän. ORB Wheel X4 latausaika oli noin 200 minuuttia, joka on linjassa valmistajan ilmoittamaan 2-3 tunnin latausaikaan.

Loppusanat

ORB Wheel X4 hämmästyttää edullisella hintalapullaan. Mikään laitteessa ei viittaa sen olevan ns. ”budjettiluokan” tasapainoskootteri. Laitteen hinta-laatusuhde on äärimmäisen hyvä verrattuna useimpiin kilpailijoihin. Alle 200€ hintaluokassa ORB Wheel X4 pesee käytännössä kaikki kilpailijansa. Ensimmäisen tasapainoskootterin hankintaa harkitsevalle ORB Wheel X4 on täydellinen vaihtoehto. 29,99€ lisähintaan saatava silikoninen suojakuori, tuo laitteelle sen kaipaamaa persoonallisuutta ja suojaa tehokkaasti narmuuntumiselta. Yhteishintaan paketti jää edelleen alle 200€ hintapyykin. Jos siis etsit allesi edullista, mutta laadukasta 6,5” tasapainoskootteria on ORB Wheel X4 huippuvalinta!

Hyvää:

Hinta-Laatusuhde

Tehokas moottori

Laadukas viimeistely

Parannettavaa:

Suojakuori voisi kuulua alkuperäiseen myyntipakkaukseen

Myyjän ilmoittamat tuotetiedot:

  • Mitat: 60x20x20cm
  • Kantavuus: 120kg
  • Paino: 10,6kg
  • Moottori: 2x 350W
  • Akku: Samsung Li-ion: 36V, 44000mAh
  • Latausaika: noin 200min
  • Latausjännite: 120-240V
  • Huippunopeus: 12km/h
  • Renkaan halkaisija: 6,5”
  • Nousukulma: 15 astetta

Klikkaa tästä ostaaksesi ORB Wheel X4 tasapainoskootterin!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.